Mei 2024
M D W D V Z Z
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Als vereniging koesteren we onze sponsoren en zijn we zeer dankbaar voor hun steun, daarnaast zoeken we steeds naar middelen om onze club gezond te houden.

Sponsors Landau toernooi

Het Landautoernooi dat 10 januari j.l. plaats vond met maar liefst 115 jeugdspelers werd dit jaar ondersteund door “Juust daarom”, Pluym ICT, Bakkerij Luuc Melse, Pot interieur Axel, Kapsalon "Het Kniphuys", Spuesens Makelaardij, Restaurant Pyramide, Passage 7 en de ZSB.

Wij willen alle sponsoren hartelijk bedanken voor hun steun,  hierdoor was het voor ons mogelijk om weer een heel mooi toernooi neer te zetten!!! Ook willen wij O.B.S. Prinses Marijkeschool bedanken voor het vertrouwen en de mogelijkheid om het toernooi in de school te organiseren.

Grote clubactie

Er werden dit jaar 175 loten verkocht, de opbrengst € 408,- voor de club, een heel mooi bedrag.

Het doel is om nieuwe houten schaakborden aan te schaffen voor de club ter vervanging van de oude. Ronald de Pooter bedanken we voor de coördinatie van de lotenverkoop en verkoop aan onze seniorleden. Alle jeugdleden bedanken we voor hun inzet om de loten te verkopen en in het bijzonder Anna en Rick die de meeste loten verkochten dit jaar. Anna en Rick hebben hier beiden een prijsje voor ontvangen. Alle kopers van loten dank voor de steun aan onze club.

Sponsorkliks

Sinds 2012 zijn wij aangesloten bij Sponsorkliks. Met sponsorkliks kunt u een financiële bijdrage leveren aan uw club, zonder dat het u een cent extra kost. Op de homepage van Landau staat in de banner rechts het logo van Sponsorkliks door daar op te klikken kom je automatisch via Landau bij Sponsorkliks met heel veel bedrijven waar online besteld kan worden. Bestelt men via Landau Sponsorkliks bij een van de aangesloten bedrijven dan ontvangt Landau daar commissie over.

Heel veel leden, familie, vrienden, kennisen hebben dat het afgelopen jaar weer gedaan waarvoor wij erg dankbaar zijn. Sponsorkliks leverde ons in 2014 € 307,90 voor de clubkas op.

Rabobank Clubkas

Afgelopen jaar konden we voor het eerst meedoen aan de Raboclubkas omdat we nu een rekening bij de Rabobank hebben.  Leden, familie, vrienden, kennissen die een rekening bij de Rabobank hebben en lid zijn van de Rabobank mochten hun stem uit brengen. Maar liefst 49 stemmen mochten we ontvangen wat betekende € 212,76 voor de clubkas.

Ook dit jaar mogen we weer meedoen met de Rabo Clubkas, er kan gestemd worden van 2 t/m 16 april 2015. Wanneer u een rekening heeft bij de Rabobank in Zeeuws Vlaanderen en voor 1 maart lid bent van de Rabobank (is gratis) dan mag u 3 stemmen uitbrengen op uw favoriete club. Twee van de stemmen mogen op de zelfde club, de andere stem mag u aan een andere club schenken.