Augustus 2020
M D W D V Z Z
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Beste leden en ouders/verzorgers,

Onze club is de afgelopen jaren flink gegroeid. Er zijn vooral veel jeugdleden bijgekomen. Het is prachtig dat zoveel jonge schakers bij onze club willen spelen. Als bestuur proberen we ervoor te zorgen dat het schaken plezierig en leerzaam is voor iedereen. We hebben veel waardering voor alle vrijwilligers die meehelpen om alle activiteiten goed te laten verlopen. Zonder vrijwilligers geen vereniging. Wil jij je ook inzetten voor onze club of weet je iemand die dat wel zou willen? Laat het ons weten! We zoeken twee enthousiaste bestuursleden.


Wim, onze jeugd- en externe competitieleider, heeft aangegeven te moeten stoppen als competitieleider omdat hij die taak niet meer kan combineren met zijn werk. Wel blijft hij nog volop actief voor de jeugd. Hij heeft jullie allemaal een mail hierover gestuurd, maar tot nu toe heeft zich nog geen opvolger gemeld. De club heeft echt een competitieleider voor de externe competitie nodig. We zijn dus naarstig op zoek naar een schaker of ouder/verzorger die het organiseren van de externe competitie van Wim wil overnemen. Wim zal hem of haar graag de kneepjes van het vak uitleggen en begeleiden.

Onze penningmeester Ellen heeft aangegeven dat zij na dit seizoen stopt. We zijn daarom op zoek naar iemand die haar taak wil en kan overnemen. Heb je interesse om samen met de andere bestuursleden onze schaakvereniging te leiden en daarbij de boekhouding te verzorgen, meld je dan bij mij of een van onze andere bestuursleden. Spreek iemand aan of stuur een mailtje. De boekhouding van Landau is niet erg ingewikkeld, maar vraagt wel nauwkeurigheid en gevoel voor cijfers. Ellen kan je daar alles over vertellen.

Heb je belangstelling, wil je meer weten over een of beide functies, laat het ons weten door iemand van het bestuur persoonlijk aan te spreken, of contact op te nemen met de voorzitter of secretaris.

Namens Landau, Dick van der Wouw (voorzitter)